13-14/6-09 Utställning Vännes.

Borderbloggen »  Allmänt »  13-14/6-09 Utställning Vännes.

I helgen var det utställningspremiär för Rita. Efter mycket velande eftersom Rita inte är i päls så bestämde jag mig ändå för att åka. På lördagen var det internationell och på söndagen var det nationell. Lördagens resultat slutade med en slät 1:a på grund av pälsen. Men på söndagen så placerade sig Rita som 4:e bästa tik:)) Vi vill även grattulera brorsan Fugato`s Do Re Miro "Dio" som på söndagen blev BIR och syster Fugato`s Do Re Mira "Sonja" som blev 3:e bästa tik!! Ett grattis även till Marie som äger Fugato`s kennel för alla fina resultat på dina hundar, du kan det här med uppfödning;) Här kommer kritiken på Rita.

Lördag:

mkt feminint huvud och uttryck skulle önska mer utfyllnad under ögonen och kraftigare nosparti, bra hals, välformad men kort bröstkorg, bra kors och svanssättning, knappa vinklar, utm pälskvalite men ingen sträv päls för dagen, rör sig mkt väl från sidan lite ostabilt fram.

Söndag:

vg sice, fem head and expression, corr earset, corr bite, vg t-line, vg augulation, vg movement, shoud have more coat.


4 kommentarer på “13-14/6-09 Utställning Vännes.

  1. Grattis grattis till framgångarna i utst.ringarna:-)Jag satt just å undrade hur det gick…Rita är en riktigt fin tik!Hälsningar från Anna-Lena & pack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *