4/7-09 Utställning Piteå.

Borderbloggen »  Allmänt »  4/7-09 Utställning Piteå.

Nu har Rita och jag varit i väg på utställning igen, Piteå Skk internationella, Domare Soile Bister Finland. Det var en hård domare som nästan inte delade ut några CK:n, men vår lilla Rita lyckades iallafall få ett och placera sig som 5:e bästa tik:)) Vi vill också gratulera Barbro och Vera som blev 3:e bästa tik i Chow chow ringen! Här är Ritas kritik.
 

fina prop, mkt fem. huvud, aningen stora öron, bra front, tillr vinklad bakkropp, fin sträv päls, korr. svans, fina rörelser, bra temprament

5 kommentarer på “4/7-09 Utställning Piteå.

  1. Hmm stor öron…nä det har inte söta lilla Rita, men typiskt domare..nånting måste dom ta till…vi har lagt in nya bilder på puppis..:)Kram till er ifrån oss !!

  2. Såå fin hon är nu, ser ju strålande ut, så jag önskar er lycka till i sommar! Grattis till placeringen i Piteå.Hehe…stora öron. Det har Ozzy på varje kritik, så det lär ju följa er också. =))

  3. Hejsan Ulrika! Ville bara graulera till helgens resultat, du var en av dessa 5 som fick CK, det skall du verkligen vara stolt över! Hon är ju så ung ännu, när hon blivit lite äldre så kommer inte dröja länge innan ni har championatet :)Kanske vi skall sällskapa på fler uställningar? Hade jätte trevlig i Gällivare sist, tack vare dig!Sköt om dig så ses vi på klubben här framöver 🙂

  4. Och nu har ni varit på utställning i Alfta och kom ännu närmare certet hörde jag. Grattis!Det hade ju kunnat varit en championtik före …Tack för gratulationerna, nu laddar vi för Köping och Ransäter. Vi hörs // Barbro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *