Glada!

Borderbloggen »  Allmänt »  Glada!

Nu kan jag äntligen uppdatera med glädjande besked att Rita är dräktig! Jag har förstått det ett bra tag men med tanke på hur det gick förra gången har jag velat vara helt säker innan jag lagt ut något här. Hon har nu gått 5 1/2 vecka och man kan nu se en gosig valpmage börja träda fram:) Hon mår och har mått bra hela tiden men är ett ännu större matvrak nu än hon varit:) Nu ser vi fram emot helgen vecka 14 då dom små väntas anlända:) Mer om hennes dräktighet kommer att uppdateras med jämna mellanrum.


Så här roligt tycker Rita att det är med korttagning av magen:)


Så här ligger jag ofta nu:)

5 kommentarer på “Glada!

  1. Hehehe, Rita ser för uttråkad ut på bild 1…Inte speciellt road ser det ut som ;)Kan jag ändå komma förbi ngt runt påsk? Vi skulle behöva ha utställningstältet till Årets Border…Vi planerar att åka uppöver v.13/v.14 men inget är säkert än. Vi hörs. Kram på er allihopa från oss på Sågtorp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *