Rita sex veckor.

Borderbloggen »  Allmänt »  Rita sex veckor.

Nu har Rita gått sex veckor av sin dräktighet och hon börjar bli ganska rund. Hon har utökat sitt midjemått med 11 centimeter:) Hon är väldigt pigg men man märker att hon gärna ligger och vilar lite mer nu. På tisdagkväll ska vi till veterinär Anna och göra ett ultraljud. Anna har köpt in en ultraljudsmaskin till sin klinik och vill träna lite så då frågade hon mig om hon kunde få använda Rita och naturligtvis var vi intresserade:) Ska bli spännande att ungefär få veta hur många små  som finns där inne.


Inte nu igen 😉


Rund och go 🙂

3 kommentarer på “Rita sex veckor.

  1. Tjockis 😉 jag längtar till Tisda..vill veta 🙂 🙂 Nu är det snart bara 3 puppisar kvar hemma hos oss, det blev Umeå för Farmor Selmas Lady In My Life :)Kram till alla våra vänner !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *