Rita sju veckor.

Borderbloggen »  Allmänt »  Rita sju veckor.

Nu har Rita varit dräktig i sju veckor och hon växer och frodas, hon har ökat sitt midjemått till 53 cm. Som jag skrev tidigare i veckan var det ju meningen att vi skulle göra ett ultraljud på henne men det har inte blivit av, så nu får vi med spänning vänta tills valparna föds och då få se hur många det blir. Rita mår bara bra, men man märker att det börjar bli tungt att bära på en stor mage.


Nu var det dags igen:)


Tjock och go!!

6 kommentarer på “Rita sju veckor.

  1. Ojoj nu är det nära…Vad spännande det ska bli att se resultatet. Det kommer att bli finfina valpar!!Ska vi ha gissningstävling?? 😉 Jag tror det blir 3st, 1 tik + 2hanar. Det är bara att fylla på med gissningar…heheMa råkes //Anna-Lena

  2. Åå herre jösses vad tjock hon var och nästan veckor kvar… stackars Rita ;o)Anna-Lena, jag tror det är några fler jag… gissar på 6 – 2 killar och 4 tjejer.

  3. Jag önskar er en Glad Påsk !Så måste jag ju också vara med och gissa på valpfördelningen..Hihijag tror det blir 2+2Kramis och lycka till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *