Utflykt.

Borderbloggen »  Allmänt »  Utflykt.

Idag har valparna varit ute på en utflykt 🙂 Vi tog bilen till Rotnäset och gick en liten sväng efter strandpromenaden. Det är där Rita och jag brukar ta våra promenader under sommaren, en stig med fin utsikt som ligger efter Vattudalen. Det var uppskattat av valparna som hade full fart ända tills vi åkte hem. Bilfärden gick bra lite pipande och gnällande men ingen mådde dåligt och till slut la dom sig och sov. I tisdags var det veterinärbesiktning av dom små och alla gick igenom utan anmärkning 🙂 Ska väll också tala om att vi nu bestämt vilken tik som kommer att bo kvar här hos oss, det blir Svarthögens Siv som stannar. Svarthögens Sixten som ska kallas ”Sigge” flyttar till Carita och Per-Erik i Graninge men han ska bo kvar till den 17:e juni. Svarthögens Soy har ännu inte hittat ett hem men vi hoppas att det snart är någon där ute som är intresserad av en charmig tjej som är social och pigg på det mesta 🙂 Här kommer lite bilder från utflykten idag.

5 kommentarer på “Utflykt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *