Stövarbloggen

Hem » Bloggar » Stövarbloggen

Jaktsäsongen 2022

Jaktdagar

Jakt i höst

Här kommer ett axplock bilder från höstens jaktdagar.

DSC_0061

DSC_0057

DSC_0051

DSC_0086

DSC_0036

DSC_0033

DSC_0120

DSC_0125

DSC_0074

DSC_0105

DSC_0134

Dortans valpar.

Den fjortonde mars blev Ronja mormor, då fick hennes dotter Dortan en valpkull på elva valpar 🙂 Det blev åtta hanar och tre tika. I helgen var vi dit och tittade på dem, det var en jämn och fin kull som nu hunnit blivit drygt fyra veckor. Försökte ta lite kort men det är inte lätt med så många som inte är stilla många sekunder.
 
 

D-kullen 4 år!

Idag fyller D-kullen fyra år 🙂 Så Stort GRATTIS till Dagny, Dortan, Doris, Diva och Dilo! Hoppas att husse och matte firar er ordentligt och att ni får nått extra gott idag!
 

D-kullen 3 år.

Vi vill gratta valparna i D-kullen som fyller tre år! Det är en kull som är framgångsrik både i skogen och utställningsringen 🙂

Jaktprov Doris.

Nu har även vår egen lilla Doris gått ett jaktprov och vi kan stolta meddela att hon tagit ett 1:a pris 🙂

Svarthögens Dagny.

Nu har ytterligare en ur D-kullen lyckats i skogen! Svarthögens Dagny har gått jaktprov och tagit en barmarks 1:a 🙂 Stort grattis till husse Martin och Dagny!

Svarthögens Dortan.

Nu har Dortan gjort det igen, tagit ett 1:a pris på jaktprov så nu är hon redo att gå elitprov 🙂 Vi på svarthögens säger grattis till Dortan och Valdi!


Dortan liten och söt, nu stor, snygg och en duktig harhund! 🙂

Svarthögens Traj.

Förra veckan fick vi en hälsning från Traj i Järpen 🙂 Husse Peter berättar att det har varit fantastiska bra drev sista gångerna dom varit ute i skogen!