Sally tom :(

Stövarbloggen »  Allmänt »  Sally tom :(

Idag har jag varit till veterinären och röntgat Sally. Det är med stor sorg som jag måste berätta att hon har gått tom! Hon hade stora tecken för dräktighet i början, men eftersom veckorna har gått har jag anat att hon varit tom. Eftersom det funnits så tydliga tecken från början så trodde veterinären att hon varit dräktig men att hon har resorberat valparna. Nu går nog Sally i pension och jag ska ta mig en funderare på hur jag ska fortsätta med min uppfödning ( för den är ju bara i början ). Jag har lite olika tankar om den saken, för naturligtvis så är det ju min ambition att kunna fortsätta med uppfödning även om det blir i en liten skala 🙂 Men hur det nu än blev så njut av bilderna på en vacker och trevlig tik!!!!!

238854-403

238854-405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *