Toy har flyttat!

Stövarbloggen »  Allmänt »  Toy har flyttat!

Ja så fick äntligen T-kullen ett lyckligt slut, för vår lillgubbe Toy "Ferdinan" har flyttat idag! Det blev till Våge (Hallen) som det bar iväg för hans del. Han ska bo på en familje gård så det finns många som kommer att få ha den äran att mysa med honom. Men det är Ingemar som äger honom och jag kan se framför mig vilket mysigt radarpar dom två kommer att bli 🙂 Det var med lite vedmod som vi sa hej då till Toy för på fyra veckor hann vi bli väldigt fäst vid honom. Men det känndes ändå tryggt att överlämna honom till Ingemar. Vi hoppas att dom ska få många härliga timmar i skogen och att dom får mycket sällskap av varandra. Så ha det bra nu Toy och Ingemar!!!!

238854-407

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *