Tobo tittade förbi!

Stövarbloggen »  Allmänt »  Tobo tittade förbi!

Idag hade vi storfrämmande av Tobo och han husse Gustaf!!!! Dom skulle hälsa på en kompis i H-dal och tänkte att dom skulle åka förbi en sväng till oss först. Vi blev glatt överraskade när dom ringde på dörren och sa hej! Oj, vad Tobo hade vuxit och blivit stor och han var jätte fin. Vet ej om detta stämmer, men jag tror att han kände igen sig här hos oss eller så ville jag inbilla mig det 🙂 Tobo är en kille som verkar ha det väldigt bra med sin husse och matte. Han får vara med på både det ena och det andra. Det som kändes bra var att dom är jätte nöjda med honom och han verkar vara en helkol och lugn kille. Det känns ju extra roligt för oss att allt fungerar bra. Här kommer några bilder på killen Tobo som vi tog idag när han var här. Njut av dem!!!

238854-411

2tobo

3tobo

4tobo

6tobo

5tobo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *