Pigg!!

Stövarbloggen »  Allmänt »  Pigg!!

Ja nu var det ju drygt en vecka sedan Ronja opererades och det är väll dags för lite uppdatering! Man kan väll säga som så, allt är bara bra med Ronja! Hon stjäl gosedjuret "Pelle" för Petra som hon alltid brukar gör minst en gång om dan, hon vädrar mat så fort hon får chansen, hon är med andra ord hel pigg!!….och det som  mest märks att hon blivit frisk är när man har barn som säger – Nu märks det att Ronja blivit frisk! För nu kan man bli arg på henne! 🙂 I morgon ska vi ta stygnen och nästa helg kan vi börja cykla med henne så att konditionen kan komma tillbaks. Den 5 september får hon börja springa fritt i skogen och träna sig på HARE!!! Vi hoppas att hon ska hinna komma i form så att hon kan delta i elitprovet i Lillholmsjö!!! Om ni tittar på kortet nedan så har hon redan börjat fokuserat sig inför det….

238854-425

En kommentar på “Pigg!!

  1. Oj, vilka fina hundbilder Ni har här. Jag har kollat o njutit. Vi har också lite hund på min blogg under kategorierna husets hundar och jakt. Välkommen in till mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *