Hälsning från Teffi

Stövarbloggen »  Allmänt »  Hälsning från Teffi

Vi vill grattulera Teffi som har genomfört ett RR-prov som blev godkänt 🙂 GRATTIS!! Man blir stolt som uppfödare när det går bra för ens valpar! Med henne är allt bra och det är full fart 🙂 Hon har varit skadad två gånger under säsongen. Först skar hon sönder tassarna på glas och var då tvungen att vila under november. Sedan skadade hon sig på en pinne i bröstkorgen men det gick bra. Hon har bra jaktlust, jobbar fint i skogen och har bra kontakt. Har gjort en hel del fina drev och hennes skall är bra. Det är 4 harar skjutna för henne.


En kommentar på “Hälsning från Teffi

  1. Stort grattis till Teffi! Kul med en merit! Lär väl bli jaktprovsdebut till hösten då? Hon ser ut att vara ganska mörk i färgerna, precis som tuva. Hon löper förresten nu, vilket är perfekt eftersom hon då borde löpa i slutet av juli nästa gång.

    Och, mycket roligt att det verkar bli valpar även om ni inte vet säkert än.. Hoppas allt går bra nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *