Ronja 5:e veckan

Stövarbloggen »  Allmänt »  Ronja 5:e veckan

Ja så har ytterligare en vecka gått sedan parningen och Ronja har nu avverkat 5 veckor av sin dräktighet. Nu kan vi nog konstatera att Ronja är dräktig 🙂 Hon har alla tecken en dräktig tik kan tänkas ha, dricker mycket är hur mat galen som helst och har även fått begär på snus som hon annars bara fnyser åt. Hennes kroppsform har också förändrats rejält. När man tittar på bilder på henne när hon hade gått 5 veckor med förra kullen så är hon betydligt större nu. Man undrar ju hur många små det är denna gång! Så om inget oförhappat händer under dom sista 4 veckorna så väntas valparna anlända kring den 6:e mars :)) 


Så här ser Ronja ut nu.


Så här såg Ronja ut förra gången på 5:e veckan.

3 kommentarer på “Ronja 5:e veckan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *