Ronja 6:e veckan

Stövarbloggen »  Allmänt »  Ronja 6:e veckan

Tänk vad tiden går, Ronja har nu gått 6 veckor av sin dräktighet. Hon växer och blir större och större. Vi har nu utökat matportionerna rejält och ändå verkar det inte finnas någon botten i henne. Hon är fortfarande manisk på allt som går att äta och då menar jag inte bara mat! Promenaderna med henne består mest av att hålla henne borta från alla pinnar som ligger överallt för dom mumsar hon i sig i ett naffs om hon kommer åt. Fruktskålen på bänken får man ställa långt in, jag vet inte hur många bananer hon hunnit nypa ur den. I veckan lyckades hon även äta upp en bit av Petras skinnhandske så det gäller att ha uppsikt på allting. På måndag har vi äran att få besöka Anna Waldensten som äger vår nyöppnade veterinärklinik och dräktighets röntga Ronja. Vi fick förfrågan om hon kunde få använda Ronja som provhund till sin nya digitala röntgen och det tackar man ju inte nej till. Så på måndag vet vi hur många bäbisar det finns i Ronjas STORA mage :)) 

 

2 kommentarer på “Ronja 6:e veckan

  1. Oj oj säger jag bara, på 1 vecka händer det mycket nu..:) ja tro om man ska göra en gissningstävling nu med alla OM hur många valpar det finns i Ronjas mage 😉 jag säger 10 st.
    Kram Carina !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *