Ronja är röntgad

Stövarbloggen »  Allmänt »  Ronja är röntgad

Ja så har vi då röntgat Ronja och vet nu med säkerhet att hon är dräktig:)) Som tur var så fick vi veta att hon inte bär på 12 stycken valpar;) Men eftersom vi gjorde röntgen i tidigt skede och fostrens skelett nyss blivit mineraliserade var det svårt att säga exakta antalet.   Vad veterinär Anna kunde se på röntgen så tippar hon att det kan vara 6-7 valpar, men man vet ju inte säkert hur många det är förrens dom är födda. Om man vill kan man ju göra om röntgen strax före valpning men det kommer vi inte att göra. Det viktigaste är ju att veta att det finns bäbisar där inne:)


I väntan på röntgen.


Ronjas mage:) Det är svårt att urskilja, men längst ner mot högra kantan ca. 2 1/2 cm in kan man se en rund ring, det är en av valparna:))

En kommentar på “Ronja är röntgad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *