Ronja 8:e veckan

Stövarbloggen »  Allmänt »  Ronja 8:e veckan

Efter 8 veckor så börjar det märkas på Ronja att det känns på att vänta valpar. Nu är det inte lång tid kvar för på torsdag är hon på 63:e dygnet, vi väntar och längtar 🙂 Magen är stor och det är full fart därinne. Hon har legar i valplådan sista nätterna och även börjat bädda lite smått, mjölk i tuttarna har hon också fått. Hon har fortfarande aptit, för i dag under ett obevakat ögonblick stal hon hela våran fralla som vi skulle ha till varma mackor och mumsade i sig, snacka om att bli rund som en fotboll:)) Kommer att uppdatera mera här på bloggen så att ni kan vara med och följa allt som händer sista dagarna fram till valpning.

2 kommentarer på “Ronja 8:e veckan

  1. Hej våra vänner 🙂 Jag sov över allt ikväll 🙁 MEN oj vad hon är stor, håller inte med dig Ulrika om att hon är mindre nu 🙂 jag tror fortfarande på 10 valpar 😉
    Kram till er och oj vilken spännande vecka 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *