Blodspår.

Borderbloggen »  Allmänt »  Blodspår.

Idag har jag och Anna-Lena varit och lagt blodspår till Sally, Rita och Ila. Det var premiär för både mig och hundarna så Anna-Lena fick visa oss hur det gick till. Sally fick jag peppa en hel del i spåret men till slut kom hon fram till klöven och den blev hon alldeles tokig i, skulle nog kunna använda den när vi ska träna gryt :)) Rita var intresserad och för att vara första gången följde hon spåret bra men hon tog det försiktigt. När hon kom fram till klöven så tyckte hon att den var lite läskig:)) Ila fattade på en gång vad hon skulle göra och det tog inte lång stund för henne att komma fram till klöven och den började hon direkt tugga och dra i! Anna-Lena som varit med om det här med blodspår flera gånger tyckte att alla hundarna var duktiga! Vi tackar henne för hjälpen!! Här nedan kan ni se lite bilder.


Sally het på spåret!

   
Här arbetar Rita!

   

     
Ila i spårar tagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *