Lördagsbesök hos Soy.

Borderbloggen »  Allmänt »  Lördagsbesök hos Soy.

Igår tillbringade jag och Siv hela dagen hos Soy och hennes familj. Vi hade en jätte trevlig dag med god mat, efterrätt och sällskap. Soy hade verkligen vuxit och är en väldigt fin och trevlig tjej, tror nog hon kände igen mig, blev så glad och sprallig när hon såg mig 🙂 Siv och Soy busade och dom gick jätte bra ihop, Siv fick även träffa farbror Alec som hon tyckte va en trevlig herre 🙂 Vi passade även på att trimma av Soy pälsen och snacka om att hon var duktig, lite less och trött på slutet men det kan man förstå för hon va ett riktig lurvtroll så det var en hel del päls som skulle bort. Tänk så olik sig en borderterrier blir när pälsen åker av, Soy blev jätte söt 😀 Tog en hel del kort men tyvärr så upptäckte jag när vi skulle åka hem att jag inte hade haft någon blixt på så alla korten blev för mörka eller suddiga 🙁 som tur var så tog Kristina och Odd en hel del bilder som jag fått 🙂 Tack Kristina och Odd för en jätte trevlg dag! 


Dagen började med bus!


Sen skulle det poseras.


Det kan man bli trött av tycker Soy 🙂


Alec vill också va med.


Soy kan sitta fint.


Nytrimmad Soy visar upp sig 🙂


Stolt lillhusse med Soy 🙂

4 kommentarer på “Lördagsbesök hos Soy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *