Ronjas syster Klara har fått valpar!

Stövarbloggen »  Allmänt »  Ronjas syster Klara har fått valpar!

Den 10/2 fick Klara valpar det blev 1 tik och 6 hanar. Kombinationen på valparna är SUCH, SJCH Klara S37360/2003 och SJCH rr Rålundens Aramis S42829/2004. Det finns 2 hanar otingade. Är du intresserad så ring Lars 063/40070. 
Svarthögenskennel önskar lycka till med valpkullen!

238854-498

238854-499

En kommentar på “Ronjas syster Klara har fått valpar!

  1. Mina damer och herrar,Jag letar efter en tjej Hamiltonstävare. Jag bor i en lantlig, arbetar UIN ett sjukhus där jag skall åtfölja min flickvän. Jag letar efter en mer fredlig, balanserad hund dam, med lite jaktinstinkt. Eftersom jag vill göra med hunden en terapi hundträning. För ausgleihc nog för hunden jag kommer att se, eftersom jag gör en hel del sport och har erfarenhet av hundar. Om du har en hund för mig eller vet att jag skulle vara glad att höra från dig.En trevlig hälsning, Marion Miedl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *