6/8-08 Utställning Högbo.

Borderbloggen »  Allmänt »  6/8-08 Utställning Högbo.

Så har vi varit på utställning igen. Jag, Petra och Sofie åkte iväg till Högbo bruk. Det var en trevlig dag om än lite lång, vi åkte 90 mil tur och retur. Trevligt sällskap hade vi också, Marie och Åsa var där 🙂 Den här gången gick det inte lika bra som det gjort förut. Rita fick en slät 1:a men med fin kritik. Marie vann uppfödargruppen så Rita fick stanna kvar hos henne för att delta i finalen. Vi hade tur som hade våra snälla kompisar Peter och Carina där, dom fick Rita åka hem med på söndagen. Domare var Nenne Runsten. Här är dagens kritik.

mkt bra helhet, feminin, fint uttryck, ngt stora öron, bra hals och överlinje, bra ansatt svans, står bra på sina ben och rör sig bra

   

En kommentar på “6/8-08 Utställning Högbo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *