Rita åtta veckor.

Borderbloggen »  Allmänt »  Rita åtta veckor.

Nu är snart den långa väntan över, Rita har nu varit dräktig i åtta veckor. Nu återstår den sista veckan och vi får väll se om hon går tiden ut eller om valparna vill se dagens ljus tidigare. Valplådan är bäddad och klar så nu är det bara att vänta och hoppas att allt ska gå bra. Rita mår bra men man ser att det börjar bli jobbigt. Hon har inta så stor aptit och tycker att det är jobbigt att gå ut, hon vill mest ligga och vila. I magen är det full fart och man både känner och ser att det finns små liv där inne:) Nu är jag ledig i över en vecka och det känns bra att få vara hemma och pyssla om vår lilla prinsessa:)


Hoppas det är sista veckobilden jag posar 😉


Matbaren :))

3 kommentarer på “Rita åtta veckor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *