Ronja 4:e veckan

Stövarbloggen »  Allmänt »  Ronja 4:e veckan

Nu har det gått drygt fyra veckor sedan Ronja blev parad. Ännu är det för tidigt att kunna se eller säga ifall hon är dräktig. Men en sak är säkert och det är att hon har ändrat beteende sista veckan. Hon är hur rastlös som helst, kan inte koppla av och sova, är gnällig, matfixerad och då menar jag inte bara mat utan hon äter pinnar, kottar ja det mesta som man kan tugga i sig. Våran lugna harmoniska Ronja är som ni ser helt förbytt. Det vi kan säga är att Ronja var precis likadan förra gången hon väntade valpar. Så den slutsatts man kan dra av detta är att det finns hopp om att små stövarbäbisar håller på att växa till sig i Ronjas mage 🙂 Men men vi får nog vänta en vecka till innan vi vet säkert hur det är. Lägger in en bild som vi tog på henne idag så att man kan jämföra eventuell tillväxt på henne framöver 😉

En kommentar på “Ronja 4:e veckan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *